Monday, September 28

tak ada mood

huaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! today is the firrrrrrrsst day of kindergarten.. eh!!! first day of internship la.. most of GEMS participant tgh bekerja sekarang.. huaaaaaaaaaa jeless!!!! i am supposed to be placed at TNB tp since x dpt any confirmation emails/calls, aku masih disini, menanti dan terus menanti.. risaunya..

dok kol lapan ribu lapan ploh lapan kali dah tp still x dpt reach mr. ardi, person incharged utk placement ni. satgi pkl 11 aku kol balik la.. huaaaaaaaaaaaaaaaaaa nak nangis je rasa..

mcm nak mintak tukaq la.. nak try ccm.. ccm????!! huhu.. sedikit sedih disitu ye kawan2.. tetibe rasa malas terus nak ccm.. try mbsb la, leh sama ngn syer.. yahuuuuuu!! tapi, boleh ke???? try jela..

patutnye ada interview today tp aku postpone friday.. kat Kesuma, Nylex subs kat sbg jaya. i am so takut. 1st interview la katekan.. post of junior chemist.. tp cam jauh dan susah la plak.. kalau gaji dia >1500 aku accept.. wah wah x p interview lagi dah deman ko.. wakakaka~

okeyla bai. nak main game, mengubat hatiku yg lara..

1 comment:

  1. jom nangis sama2

    aku suka temankan jer

    ReplyDelete

You say?